OBS ! Gårds Smak pausar hemleveranser i en månad för att fokusera på vår butik. Välkomna in till oss på Bovägen 4, 66710 Kaitsor.

Kontrollera om vi kan leverera till din adress

VÄLKOMMEN TILL VÅR BUTIK!

Vi är bröderna Niklas och Jonas Östman, mjölkbönder från Karvsor i Vörå. Vår vision är att man i framtiden ska kunna ha fler valmöjligheter när det gäller att handla mat. Vi vill att det ska vara enkelt och förmånligt att handla hem närproducerad mat.

POPULÄRA KATEGORIER

VÅRA PRODUCENTER

Vet du vem som producerat just din mat? Det vet vi, vilken rikedom det är i dagsläget att faktiskt veta varifrån ens mat kommer och dessutom kunna vara säker på att produktionen går schyst till. Gårds Smak strävar alltid till att hitta lokala producenter som kan leverera produkter som ni efterfrågar! Du hittar mer information om våra producenter HÄR

NÄRPRODUCERAT

När du handlar från Gårds Smak vet du varifrån produkten kommer. Lokala produkter håller hög kvalité och genom att köra ut maten åt flera personer samtidigt förkortar vi transportsträckorna och tar hänsyn mot naturen.

BÄTTRE KONTAKT MED LOKALA PRODUCENTER

Bättre kontakt med lokala producenter
Gårds Smak är en kanal åt jordbrukarna. Genom oss får jordbrukare och konsumenter bättre kontakt med varandra.

ENKELT oCH fÖRMÅNLIGT

Många tror att det kan vara krångligt och dyrt att äta ekologisk eller närproducerad mat. Genom att handla från oss får du maten hemkörd och du kan dessutom vara säker på att produkterna håller hög kvalité och kan handla för bra priser.

REFERENSER

NÅGOT DU ÄNNU FUNDERAR ÖVER?

Integritetspolicy Användarvillkor