Kaitsor by-butik massfinansierings kampanj!

Välkommen till vår massfinansieringskampanj! Här kan du läsa mer detaljerat om våra planer och hur vi tänker använda de insamlade medlen. Om du är intresserad av att stödja vårt projekt kan du välja ett önskat presentkortsbelopp och sedan enkelt betala med ditt bankkort eller Klarna.

Vi är glada över att kunna erbjuda våra investerare en möjlighet att vara en del av vårt företags framgång genom denna massfinansieringskampanj. Varje bidrag gör en betydande skillnad och hjälper oss att nå våra mål.

Tack för ditt intresse och ditt stöd!

Du kan vara med och delta i vår kampanj genom att köpa ett presentkort:

Eller

Betala in till konto: FI77 4744 0010 2606 96. Du bör då skriva i meddelande din telefonnummer och hur många kort du önskar.

  • Om vi når vår massfinansieringskampanj på 200 000€ kommer vi att använda pengarna på följande sätt:
  • Renovering, kamerateknik och kassasystem samt hyllor – 100 000€: För att skapa en butik som är attraktiv för er kunder och för att förbättra vår kundupplevelse kommer vi att renovera lokalen och installera modern kamerateknik och självbetjänings – kassasystem. Dessutom kommer vi att investera i hyllor och skyltar som hjälper oss att visa upp våra produkter med god information om ursprunget på produkterna på ett informativt sätt.
  • Utökning av lager och produktutbud – 80 000€: För att ge våra kunder det bästa urvalet av produkter, kommer vi att utöka vårt lager och bredda vårt sortiment. Vi är öppna för att ta in nya produkter, så tveka inte att dela med er av era önskemål.
  • Vi planerar att förbättra vår marknadsföring genom att investera 20 000€ i skyltning både vid väg-E8 och inne i butiken, samt genom att marknadsföra oss med reklam. På så sätt ökar vi vår synlighet och attraherar fler kunder till vår butik.